luahan hati haahahahahahaha
Wednesday, May 8, 2013, 8:17 AM | 0 comments, Leave a comment? ^^,


Assalamualaikum . ssup guys . seperti anda baca tittle ini adalah post untuk luahan hai saya . Amaran . selepas baca post ni saya taknak ada yang terasa dengan saya punya post . ini hanyalah luahan hati . luahan hati apa yang saya pendam sorang sorang selama ini . Mohon jangan terasa dan pinggirkan saya . nak pinggirkan pun takpe aku tak kisah . dan . saya tak akan menyebut nama . so anda tiada hak nak terasa . saya hanya akan menggunakan perkataam polan untuk menggelarkan dia . K .

Aku tak puasa hati dengan si polan ni . entah kenapa kau ni suka menyemak dalam hidup aku ? dari dulu sampai sekarang sentiasa nak muncul depan mata aku . tu aku tak kisah tapi kalau kau sentiasa nak kenal siapa yang aku kenal , selalu nak menang je , mengada nak mampus , dan ada lah lagi malas cakap nanti terang terangan tahu siapa . kau tahu tak aku sakit hati dengan kau sangat sangat sangat dan sangat ? kerja kau nak rapat dengan budak tutttttt . lepastu cerita lah dia selalu cerita dekat kau itulah inilah . menunjuk ke apa ?! mungkin orang tak faham apa cuba aku sampaikan . bukan senang nak susun ayat . susah lah tahu susah ??? aku cuba terima kau sebagai kawan . eh tak boleh sia . tak layak kot . sedangkan aku nangis depan mata kau kau tak buat apa apa layak dipanggil kawan ?! kalau budak lelaki tu apa sikit ke apa ke kemaaaainnnnnnnnnnn . eh menyampah bodoh tahu menyampah ?! bukan aku sorang menyampah dengan kau . ramai gila nak mati . aku taknak sentuh pasal hal lain sebab aku tahu korang akan terus dapat teka siapa . hidup macam roda . kau akan kena balik dow . aku penat tahan dengan perangai kau . konon macam dah bagus . eh sudahlah . dah lah . aku betul betul sakit hati . pada pukul 11.11 p.m. ni aku nak kata aku benci kau . eh ? hm aku akan jadi pendiam lepas ni . tengoklah sendiri nanti :')

kedua . kau ! kau yang selalu buat aku nangis ! aku penat lah sengal !!!!!!!!!!!!!! kenapa perangai kau susah nak berubah ? bila aku dah giveup baru kau nak tunjuk semua ni ? aku tahan sedih aku sebab aku rasa aku tak patut nangis . aku cuba ketawa . aku tak layan perasaan . tapi aku nangis juga . aku tak faham kenapa !!!!! kenapa perlu aku menangis untuk kau T.T aku gila sedih nak mati ada kau kisah ? tak pun :') hidup aku ni memang diliputi dengan kesedihan . sudahlah , aku penat ....

sebenarnya aku ngantuk ni . nak tidur . tapi aku belum habis cerita . nantilah sambung ok bye assalamualaikum



10.11.12-02.05.13 :')
Friday, May 3, 2013, 8:46 PM | 0 comments, Leave a comment? ^^,

Assalamualaikum . dah lama tak update blog hewhew :) em ........... bz dengan kehidupan lupa pula nak update blog ni . malas ah nak tukar apa apa lagi . lol pemalas :')

so ... 02.05.13 .. kau lepaskan aku .. aku tak tahu kenapa tapi satu demi satu ujian datang aku ... takpa , Allah uji orang yang dia sayang :') aku lemah ... aku nangis sebab kau .. aku tak tahu kenapa .. bila au lepaskan aku , aku rasa macam sedih sangat . kehilangan orang yang buat aku sayang dia ... kau tinggalkan aku tanpa bagitahu sebab ... kau cakap benda ni pun melalui kawan kau .. kau tak rasa aku sedih ke dow ? alasan kau apa ? mallas jumpa aku ? kau kejam nak mampus doh ..... sangat kejam .. mungin aku tak tahu sebab apa kau tinggalkan aku tapi aku dapat agak :') kau couple sekadar menghilangkan bosan je ke ? selama lima bulan lebih ni hanyak sebab nak hilangkan bosan ?????

Kau ingat kau ata depan kawan kawan aku yang lain ? 'Aku sayang dia tapi dia ingat aku tipu dia' kau yang tipu aku mati mati sia ........... aku tak tahu kenapa aku boleh lemah macam ni .. ada yang kata aku bukan aku lagi .. dah tak macam dulu .. ya memang aku akan berubah lepas ni . menjadi lebih pendiam ok ? tapi kau memang kejam betul betul kejam ... seronok plan nak putus dengan pasangan masing masing dengan perempuan yang kau syok sangat tu ? korang buat au macam ni korang tak rasa korang jahat ke ?

Takpa .. aku tak kisah lagi pasal kau .. aku ada Nuha , Anis , Mai , Fatyn , Aisyah ... aku ada dorang takpa :') selagi aku ada dorang aku tak kan jatuh .. kawan kawan aku lagi penting dari kau .. aku sayang dorang dah macam adik beradik aku sendiri .... dorang yang bagi sokongan .. dorang yang boleh buat aku senyum macam dulu :') aku penat . bye assalamualaikum :')


awhhhhhhh
Monday, March 25, 2013, 7:41 AM | 0 comments, Leave a comment? ^^,


Assalamualaikum putera puteri sekalian . peh dah lama tak update blog . bersarang ni . *tiup* hihi . sihat tak semua ? peh syeera tak sihat . asal makan je termuntah hm cedih . tak lapar pun . hihi . bosan cuti seminggu ni *korek hidung* *jentik* hm serabainya . anak dara siapalah ni xD aku nak cakap apa sebenarnya hahahhahahaha

okay selama dah berapa minggu tak update blog .. sebulan mungkin haha . banyak benda jadi sebenarnya . everythings changed . dia berubah . aku ? lagilah berubah . benci . kenapa tah streaming . but keadaan ni membuatkan aku jumpa seorang lelaki yang baik . lah sangat :p ehehe saya gurau . awak memang baik tau. gelaran dia pe nak tau ? si tinggi pakai songkok tak tahu senyum . ce teka siapa ? eh eh tak yah teka . haha ok --'

tadi baru otp dengan dia .. dia mempunyai hati yang baik . susah memahami dia tapi saya akan cuba yang terbaik . giveup dengan andi sebenarnya ni ....... hm apa apalah aku taknak cerita problem aku kat sini . susah nanti kalau abang aku baca . mampus dia cari andi hahaha . yelah abang aku sayang aku . siapa sakitkan hati aku nanti dia bedal . awhh sayang abang . peh gedik . haha xD

okay .... ya Allah .. jika dia berniat untuk melukai hatiku .. buanglah dia dari hatiku .. hindarkanlah perasaan cinta daripada hati ini .. peh apa ni . haha okaylah esok lepak mekdi . yey . babai . lots of love , syeera :)


Wtf ?
Sunday, March 3, 2013, 4:23 AM | 0 comments, Leave a comment? ^^,


Assalamualaikum . Yo wassup guys . Emm ... entah kenapa aku sakit hati bila aku dengar pasal relation kau . Yelah siapa tak rindu ex ..... oh tak . Aku tak rindu kau langsung . Buat pe nak ingat orang yang dah buat kita nangis setiap hari dulu xp lol . Aku tak faham dengan minah sorang ni . Betul betul tak faham . Dulu kau kata masa kau couple dengan dia kau nak tolong aku gb dengan dia .. ya alasan yang sangat lawak . Aku pun tak percaya . Tak akan percaya . Memang betul tekaan aku . Kau memang suka tikam belakang . Ye dok ? 

Aku tak kisah pun pasal tu . Kau nak buat apa pun aku dah tak kisah . Tapi kau takde rasa bersalah ke dekat aku ? Ceh konon dulu rapat dengan aku . Emm taknak lah mengumpat tapi perangai kau tu ....... yelah sekarang mana nak tegur aku lagi . Kau dengan dia bercinta lah puas puas okay ? Aku pun malas nak ingat benda lama balik . Sakit hati memang sakit hati . Lupekan jelah . Aku dah ada buah hati aku . Apa lagi yang aku perlukan ye dok ? 

Aku tak tahu apa aku merepek apa dari tadi . Aku penat ni sebenarnya ... aku tengok berita pasal Lahad Datu ni .. serious sedih kot . Mintak mintak mereka akan okay je di sana . Dan ... innalillah kepada polis yang mempertahankan Lahad Datu . Semoga mereka dicucuri rahnat . Amin . Okaylah . Aku kepenatan dan ketandusan . Eh ? Lol haritu Andi bisik 'i love you' Cinta lebih indah kalau tiada maksiat :) okaylah . Bye . Assalamualaikum


better days maybe ?
Monday, February 25, 2013, 6:27 AM | 0 comments, Leave a comment? ^^,


Assalamualaikum . Hai . Hello . Bounjour . Ni hao . Lol apa aku merepek . Um hai evelibadi .Harini hari yang sangat best . Best sangat sangat . Best dia tu sampai buat aku melalak dan mata aku bengkak . For those who make me sad . I hate you . Serious . Dari pagi sampai malam tak senang duduk ada je benda jadi weh . Dahlah tak bawak duit pergi sekolah tadi . Peh lapar sia . Nasib mai belanja goreng pisang . pastu aku makan roti mimin bagi masa rehat . Haha . Um sedap . Thanks mai . Thanks mimin :*  Haha lol xD

Okay aku dah merepek . Okay aku cerita kenapa aku sedih . Tadi masa datang sekolah . Tetiba si nuha cakap ada choral speaking bm . Peh aku punya suka time tu . Dah macam monyet woi . Haha . Lantak ah . Pastu . Semua yang bekas choral speaking tahun lepas yang masuk choral speaking bi tekad nak keluar dari choral speaking bi . Aku takut sia nak cakap dengan cikgu . Rupa rupanya cikgu dah tahu . Haha lol . Cikgu marah . Auni puas pujuk . Okay dah lama pujuk cikgu suruh jumpa cikgu sendiri . Dengan muka slamberr jumpa cikgu . Kitorang cakap bebaik je . Tetiba mai kena sound sebab muka centaik cikgu kata . Babi gila ayat sia --'

Kami cuba sedaya upaya cakap dengan cikgu baik baik tapi cikgu makin menengking . Okay aku memang dah panas . Aku blah je ah . Cikgu kata cikgu menyampah . Okay . Pastu auni cakap cakap dengam cikgu . Aku malas taip apa cikgu cakap . Tapi itu betul betul buat aku marah . Jangan hina aku kalau tak suka aku . Buang je aku dari team tu . Tak perku kata kelas belakang lah apalah . Terima kasih banyak banyak menghina . Memang manis ayat kau :') takpelah aku sabar selagi boleh sabar 
.

Sebab aku sedih lagi ? Malas lah cerita . Nak nangis je . Hmm i love you . Please live me back dear you </3 okaylah malas taip panjang panjang . Penat tangan aku . Bye bye . Assalamualaikum


2Topaz.
Saturday, February 23, 2013, 4:19 PM | 0 comments, Leave a comment? ^^,


Assalamualaikum . Hai . Blog dah diunprivate xp hari isnin haritu ada buat streamibg ... sedih gila babi ... ramai pindah dan ramaibsekelas dengan aku lagi but ... yang sekelas dengan aku tu .. aku taknak sekelas dengan dorang act .. ama , syafiq , danisha .. tu okaylah kan kalau sekelas ... dah takde fajar dah yang suka picit hidung kalau ketawa . Dah takde shahrul helmy pujaan hati setiap perempuan termasuk aku xp dah takde tong yang selalu teman aku bila dah takde kawan . Dah takde fadhilah yang alim tapi kelakar tu . Dah takde amir yang kadang kadang blur . dah takde andi .... hmm T.T

Kalau nak cerita pasal kenangan kat kelas mutiara . 1 post pun tak cukup . Aku masuk kelas topaz . Dia masuk kelas Firus . Alhamdulillah sebelah je kelasnya . Aku dengan nuha satu kelas .. seriously aku rasa lonely gila dalam kelas tu ! Dulu duduk sebelah nuha .. okay itu takpe adelah kawan . Tetiba cikgu tukar . Aku tak tau nak cakap dengan siapa . Nuha ada ain ... hmm .. sampai nak nangis aku . Itu takpe tempat duduk aku ada syafiq . Aku bolehlah sembang ngan dia . Tapi cikgu tukar lagi ..... nangis sia T.T

Hari jumaat haritu puas aku nangis . Cikgu rahimah masuk dia tanya kenapa mata aku merah ? hisap dadah eh ? Lol . Tergelak . Hmm kadang kadang takde siapa faham aku . Aku pasrah gila kot bila ama dengan syafiq cakap macam tu . Sumpah weh tak tahan . Bukan sekali dorang cakap . 2 kali . Malaslah nak cakap dorang cakap pasal apa . Maaaalaaaassss . Apa yang aku nak sekarang .. kawan bercakap dalam kelas . Dan ... teman lelaki yang jujur . Emmm itu je kot . Aku masuk choral speaking yeayyyyy . Dia pun masuk . Ladies aku pun masuk . Yeayyyyyy . Hmm k ah . Nak hafal text choral speaking . Bye bye . Assalamualaikum


hmmmmmmmmmmmmmmm
Tuesday, February 5, 2013, 5:50 AM | 0 comments, Leave a comment? ^^,


bismillahirrahmanirrahim :)

Assalamualaikum .... hai semua ... tak lama lagi dah nak cuti raya cina .. bermaksud kelas 2 mutiara pun dah nak pupus ........................................ ya post ni ditujukan untuk penghuni 2Mutiara yang comels comels . sedih betullllll . betul betul sedih ..

dear penghuni 2 mutiara . you rock . korang selalu buat aku tersenyum .. lagi lagi andi , diana , ama , fajar , tong , danisha , atikah , syafiq .... korang awesome . serious betul betul awesome . aku akan rindu korang . gila babi punya rindu .aku tak kan lupa apa apa pasal korang . harap kita sama kelas lagi .....

seriously . walaupun baru setahun je kita satu kelas .. tapi aku anggap korang dah macam adik beradik siot . yelah . asyik ketawaaa sama sama je xp ada kenangan pahit jugak xp tapi aku tetap sayang korang x) harap korang tak lupa aku ... sedih gila bila dengar 2Mutiara dah takde nanti .. aku rasa macam ..... ahhhhh . aku dah serasi gila dengan kelas tu .. tapi ada streaming pulak ...

dan di sini saya nak buat pengakuan .......... saya suka awak xp lol entah siapa eh ? haha yelah yelah umm . aku taknak cerita pasal 2 Mutiara . nak nangis ni . dah nangis pun . aku harap .. dalam masa tiga hari ni banyakkan luangkan masa bersama . eh bapak ah ayat . okay .. byeeee




2013 .......
Friday, February 1, 2013, 5:42 PM | 0 comments, Leave a comment? ^^,


Assalamualaikum ... um yeay it's february . Lol xp bulan february banyak birthday kawan . Pokaiiii lahh . Haha xD mintak mintak bulan ni akan membawa kebahagiaan lebih daripada kesakitan . Yeah bulan januari buat aku sedih je . Serious sedih . Mungkin cubaan . Takpe aku terima xp harini aku bangun lambat sampai terlepas maulud dekat sekolah . Hmm hmm

Um tak aku bukan nak cerita pasal januari ke apa ke . Lol xp AKU RINDU 2012 . Rindu a woii . Hmm aku rindu 1 mutiara . Aku rasa tempat aku ni macam dekat tempat diana sekarang . Yelah . Duduk keliling budak lelaki . Awesome dow . Bukan aqesome nak menggatal ke apa . Tapi yang awesomenya .. budak lelaki . Selalu je buat aku senyum dulu . Lawak bodoh dorang . Kahkah . *crying* tapi aku sakit hati dengan budak nii ... aku panggil panggil kau buat tak tau pastu layan je mamat tu . 

Eh hati seorang kawan sial . Tak faham kepe . Aku lagi tengah sakit hati kau lagi buat aku sakit hati . Bukan aku sorang je rindu 1 mutiara ... tong pun sama ..  ramai lagi yang samaaa . Um ... fajar je lah kot yang selalu tegur tegur aku sekarang . Yang lain ? Kurang aaa . Hm . Takpelah . Tak lama lagi ada streaming . So korang pandai pandai lah eh cuba cipta balik kelas mutiara yang lama :p okay a . Nak tidur bye


ahaksssss
Thursday, January 31, 2013, 6:12 PM | 0 comments, Leave a comment? ^^,


Assalamualaikum semua :) haaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii . um lamanya tak update blog . dah bersarang dah ni . lol xp apa khabar adik manisssss ? lol xp um lama tak update sebab takde mood a selalu . aku tak tahu nak update apa sebenarnya ... aduh duh duh . kahkah . hm kenapa aku gila ni --'

okayyyy .. hmm kadang kadang aku suka 2013 .. tapi .. hish benci jugak kadang-kadang . rasa rindu dekat 2012 membuak buak . ecehhhhhhhhhhhhhhhhhh . hm rindu 2012 yang besssssttttttttt gila . mungkin 2013 aku benci sebab junior junior kot yang buat aku marah gila tahap dewa . um malas a cakap . lol sedangkan cikgu sendiri kata budak form1 tahun ni kurang hajar .. kami bukan bajet abang abang or kakak kakak . tapi perangai mereka memang macam sial je . oppps . ok ok dah :*


kelas aku kannnn ............ tak seceria yang dulu . seriously lain gila . dorang tak happy sangat macam dulu ... kalau selalu 24/7 ada je benda nak buat bahan lawak . ni sekarang ... buat lawak ada juga . tapi ... kadang kadang jeeeee ....... aku dah kurang rapat dengan budak budak lelaki kelas aku . sebab aku ada gaduh dengan sorang ni . uhuks . hmmmmm aku nak 2mutiara yang lama . HARAP MAKLUM . and aku taknak berpisah dengan dorang . lol xp okaylah mama ni sibuk je nak pakai laptop . okayyyyyyy byeeeeeeeeee :*


fake friends ?
Saturday, December 29, 2012, 10:59 AM | 0 comments, Leave a comment? ^^,


Assalamualaikum and hello guys . Apa khabar ? Lol baiknyaaa *korek hidung* ssup guys ! Sekolah dah nak naik ! Eh ? Dah nak naik sekolahhh :p hihi . Aku... baca blog nuha dengan fatyn ... sentap aku :') hmm .... korang tahu ? Aku sayang gila babi tenuk anjing semua keluar haih --' aku taknak korang anggap aku fake friends okay ? Aku taknak lagi nama 'fake friends' ada lagi dalam kalangan kita ... yelah aku tersentap dengan sorang minah ni dulu kan . Hmm . Tapi dia memang bukan kawan aku pun . Negh . Asal dari mana tah kau datang :p planet matoki rasanya ;p lol wehhh .. aku update pakai phone kalau ada typo an maaf . Typo itu comel dan saya sangat comel xx kahkahkav perasannya *baling batu* k out topic doh out topic . Tepat pada pukul 2.56 .. saya ingin meminta maaf kepada mai , nuha , fatyn , anis jika saya ada melakukan kesalahan . Maaf ya ? Eh ayat skema siot xD

Dear friends  . Hmm amik mood jap . Hakhakhakhakhak . Aku mintak maaf kalau ada buat salah dekat korang . Terguris kan hati korang ke apa sebabb aku ni memang kasar orangnya :p insyaAllah tahun depan aku lebih comel . Hahaha . Aku taknak ada salah faham ke apa ke lagi . Aku taknak kita gaduh walaupun sesaat k sayang sayang sekalian :) aku anggap korang macam adik beradik sendiri . Korang ? Anggap aku macam tu tak ? Tak ? Hmm takpe ah . Aku taknak dipinggirkan ... aku taknak kena pulau okay baby baby :) aku rindu gila semut nak ketawa dengan korang . Tahu tak ? Tak tahu sudah :p nanti kita jumpa kita peluk puas puas eh ? Wkwkwkkwkwkwkwkkwkw . i love yaa all so much . Eh aku ngantuk siot . Penat dah . Bye xx