2013 .......
Friday, February 1, 2013, 5:42 PM |


Assalamualaikum ... um yeay it's february . Lol xp bulan february banyak birthday kawan . Pokaiiii lahh . Haha xD mintak mintak bulan ni akan membawa kebahagiaan lebih daripada kesakitan . Yeah bulan januari buat aku sedih je . Serious sedih . Mungkin cubaan . Takpe aku terima xp harini aku bangun lambat sampai terlepas maulud dekat sekolah . Hmm hmm

Um tak aku bukan nak cerita pasal januari ke apa ke . Lol xp AKU RINDU 2012 . Rindu a woii . Hmm aku rindu 1 mutiara . Aku rasa tempat aku ni macam dekat tempat diana sekarang . Yelah . Duduk keliling budak lelaki . Awesome dow . Bukan aqesome nak menggatal ke apa . Tapi yang awesomenya .. budak lelaki . Selalu je buat aku senyum dulu . Lawak bodoh dorang . Kahkah . *crying* tapi aku sakit hati dengan budak nii ... aku panggil panggil kau buat tak tau pastu layan je mamat tu . 

Eh hati seorang kawan sial . Tak faham kepe . Aku lagi tengah sakit hati kau lagi buat aku sakit hati . Bukan aku sorang je rindu 1 mutiara ... tong pun sama ..  ramai lagi yang samaaa . Um ... fajar je lah kot yang selalu tegur tegur aku sekarang . Yang lain ? Kurang aaa . Hm . Takpelah . Tak lama lagi ada streaming . So korang pandai pandai lah eh cuba cipta balik kelas mutiara yang lama :p okay a . Nak tidur bye


Post a Comment