10.11.12-02.05.13 :')
Friday, May 3, 2013, 8:46 PM |

Assalamualaikum . dah lama tak update blog hewhew :) em ........... bz dengan kehidupan lupa pula nak update blog ni . malas ah nak tukar apa apa lagi . lol pemalas :')

so ... 02.05.13 .. kau lepaskan aku .. aku tak tahu kenapa tapi satu demi satu ujian datang aku ... takpa , Allah uji orang yang dia sayang :') aku lemah ... aku nangis sebab kau .. aku tak tahu kenapa .. bila au lepaskan aku , aku rasa macam sedih sangat . kehilangan orang yang buat aku sayang dia ... kau tinggalkan aku tanpa bagitahu sebab ... kau cakap benda ni pun melalui kawan kau .. kau tak rasa aku sedih ke dow ? alasan kau apa ? mallas jumpa aku ? kau kejam nak mampus doh ..... sangat kejam .. mungin aku tak tahu sebab apa kau tinggalkan aku tapi aku dapat agak :') kau couple sekadar menghilangkan bosan je ke ? selama lima bulan lebih ni hanyak sebab nak hilangkan bosan ?????

Kau ingat kau ata depan kawan kawan aku yang lain ? 'Aku sayang dia tapi dia ingat aku tipu dia' kau yang tipu aku mati mati sia ........... aku tak tahu kenapa aku boleh lemah macam ni .. ada yang kata aku bukan aku lagi .. dah tak macam dulu .. ya memang aku akan berubah lepas ni . menjadi lebih pendiam ok ? tapi kau memang kejam betul betul kejam ... seronok plan nak putus dengan pasangan masing masing dengan perempuan yang kau syok sangat tu ? korang buat au macam ni korang tak rasa korang jahat ke ?

Takpa .. aku tak kisah lagi pasal kau .. aku ada Nuha , Anis , Mai , Fatyn , Aisyah ... aku ada dorang takpa :') selagi aku ada dorang aku tak kan jatuh .. kawan kawan aku lagi penting dari kau .. aku sayang dorang dah macam adik beradik aku sendiri .... dorang yang bagi sokongan .. dorang yang boleh buat aku senyum macam dulu :') aku penat . bye assalamualaikum :')


Post a Comment