fake friends ?
Saturday, December 29, 2012, 10:59 AM |


Assalamualaikum and hello guys . Apa khabar ? Lol baiknyaaa *korek hidung* ssup guys ! Sekolah dah nak naik ! Eh ? Dah nak naik sekolahhh :p hihi . Aku... baca blog nuha dengan fatyn ... sentap aku :') hmm .... korang tahu ? Aku sayang gila babi tenuk anjing semua keluar haih --' aku taknak korang anggap aku fake friends okay ? Aku taknak lagi nama 'fake friends' ada lagi dalam kalangan kita ... yelah aku tersentap dengan sorang minah ni dulu kan . Hmm . Tapi dia memang bukan kawan aku pun . Negh . Asal dari mana tah kau datang :p planet matoki rasanya ;p lol wehhh .. aku update pakai phone kalau ada typo an maaf . Typo itu comel dan saya sangat comel xx kahkahkav perasannya *baling batu* k out topic doh out topic . Tepat pada pukul 2.56 .. saya ingin meminta maaf kepada mai , nuha , fatyn , anis jika saya ada melakukan kesalahan . Maaf ya ? Eh ayat skema siot xD

Dear friends  . Hmm amik mood jap . Hakhakhakhakhak . Aku mintak maaf kalau ada buat salah dekat korang . Terguris kan hati korang ke apa sebabb aku ni memang kasar orangnya :p insyaAllah tahun depan aku lebih comel . Hahaha . Aku taknak ada salah faham ke apa ke lagi . Aku taknak kita gaduh walaupun sesaat k sayang sayang sekalian :) aku anggap korang macam adik beradik sendiri . Korang ? Anggap aku macam tu tak ? Tak ? Hmm takpe ah . Aku taknak dipinggirkan ... aku taknak kena pulau okay baby baby :) aku rindu gila semut nak ketawa dengan korang . Tahu tak ? Tak tahu sudah :p nanti kita jumpa kita peluk puas puas eh ? Wkwkwkkwkwkwkwkkwkw . i love yaa all so much . Eh aku ngantuk siot . Penat dah . Bye xx


Post a Comment